Det kommer når det kommer...

Hei, ah.. nok et innlegg om den kjedelige hverdagen min. Altså noe dere må vite er at jeg blogger når jeg føler for det og jeg har heller ikke noe bra kamera, det får dere nesten tåle! Ja, nok om det i dag har det vært en av de alfor deilige slappe av dagene..søndager pleier alltid og bli sånn her faktisk :) Nå hører jeg på sånne triste sanger som gir meg en ubeskrivelig tristhet og sånn hull i hjertet lissom... I går hadde jeg en uuber koshli kveld med noen jenter, Guro var den eneste som hadde tatt bilder så da kanskje hun kan lage et gjeste innlegg om kvelden vår ♥ Ah, nå må jeg virkelig finne ut av de video greiene, ikke sant jeg så på den easy A i dagtidlig også fikk jeg lyst til og ha nesten litt sånn video dagbok og fortelle om ja jeg veit ikke jeg livet mitt !? Er ikke sikkert dette assa! Blir nook samme som alle de andre uferdige blogg ideene mine. Et bilde jeg tok i ehm...høstferien!? usikker jeg assa ;)


 

Og dere, jeg har utroolig lyst til å være sånn bra blogger med fine bra bilder men det kan jeg nesten ikke uten sånn braa kamera ;) ♥

Dere er flinke til å kommentere forresten, eller for meg er dere det ikke for en topp blogger :P

2 kommentarer

L O U I S E

24.okt.2011 kl.17:02

kjempe bra du skal lage mange videoblogger ;) jeg må prøve å få till å hjelpe deg ;) <3

Guro

26.okt.2011 kl.14:29

Yeeeeeeeeeeeey! Nytt blogginnlegg! Kanskje du blogger litt mer når du har fått videoblogg? Det håper jeg! Fint profilbilde foresten!

Skriv en ny kommentar

Sofie♥

Sofie♥

13, Nesodden

Hei,Jeg er 13 år og heter egentelig Sofie men jeg blir ofte kalt Offi eller Loffen. (derfor navnet)Mye av tiden min går til venner eller lekser... jeg blogger om alt som faller meg inn<3


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Her kan du skrive hva du vil, som f.eks hvor gammel du er eller interessene dine. Profilbildet kan også byttes til ditt eget!

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av


hits